boel bazaar shop

SHOP

In de shop van BOEL bazaar vind je een bonte mix van producten van eigenzinnige makers, designers en webwinkels. Denk aan (circulair) design, fair & eco goods, kunst, vintage, upcycled, planten en ambachtelijke producten. Eén ding hebben ze gemeen: ze zijn met respect voor mens, dier en milieu vervaardigd. Sommige items worden ter plekke gemaakt in de open ateliers: een ‘versere’ tas of jas kun je je niet wensen, toch?

Jouw producten of creaties verkopen bij BOEL bazaar? 

Ben je overtuigd van jouw creaties of producten, maar heb je een zetje nodig richting het grote publiek? Of heb je behoefte aan fysieke shopruimte naast je webshop? Bij BOEL bazaar huur je al vanaf 25,- per maand een schap, kast of unit van enkele m2. Door het centrale kassasysteem hoef je zelf niet aanwezig te zijn. Zolang jij je ‘shop’ inricht en bijhoudt qua voorraad, doen wij de rest. Daarnaast ondersteunen we je op het gebied van marketing & finance. Check onze tarieven of mail ons voor meer informatie. We denken graag met je mee.

Sit & Sell

Vrijwel alles is te koop bij BOEL bazaar. Van de vintage stoel waar je op zit tot de kunst aan de muur. Veel meubels en accessoires zijn afkomstig van kringloopwinkel Gewoon Goed. Door bepaalde items te kopen steun je Stichting Extra die voorziet in dagbestedingsactiviteiten voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. In samenwerking met o.a. Stichting Extra en onze ‘makers met een missie’ bieden we leer- en werkplekken in allerlei disciplines: van creatief tot dienstverlenend. Iedereen beschikt over talenten, die we verder kunnen ontwikkelen bij BOEL bazaar. Met als doel financiële onafhankelijkheid en zingeving te bewerkstelligen.

Kortom, BOEL bazaar creëert kansen en maakt dromen waar. Ook die van jou!

 

Sluit Menu