boel bazaar shops

BOEL Bazaar supports CREATION & INNOVATION

BOEL Bazaar biedt ruimte aan zowel traditionele als innovatieve makers en resellers. In de shop vind je dan ook een mix van ambacht, (circulair) design, vintage en fairtrade. Denk aan handgemaakte tassen, kleding en woonaccessoires. Maar ook aan tweedehands en upsycled items. En producten die met respect voor mens, dier en milieu zijn vervaardigd. Sommige producten worden zelfs ter plekke gemaakt in de open ateliers, waar je kan kijken, ruiken en voelen.

Binnenkort stellen alle makers, designers, creatief ondernemers en fairtraders zich persoonlijk aan je voor via hun eigen pagina.

Jouw producten of creaties verkopen bij BOEL Bazaar? 

Ben je ervan overtuigd dat de wereld op jouw creaties of producten zit wachten, maar heb je een zetje nodig? We helpen je graag door betaalbare shopruimte te faciliteren bij BOEL Bazaar en je te ondersteunen op het gebied van marketing & finance. Check onze tarieven of mail ons voor meer informatie.

Sit & Sell

Vrijwel alles is te koop bij BOEL Bazaar. Van de vintage stoel waar je op zit tot de kunst aan de muur. Veel meubels en accessoires zijn afkomstig van kringloopwinkel Gewoon Goed. Door bepaalde items te kopen steun je Stichting Extra die voorziet in dagbestedingsactiviteiten voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. In samenwerking met Stichting Extra en onze ‘makers met een missie’ bieden we leer- en werkplekken bij BOEL Bazaar. Omdat we vinden dat iedereen zijn of haar talent moet kunnen ontwikkelen om een financieel onafhankelijk bestaan op te kunnen bouwen. BOEL Bazaar maakt dromen waar.

 

Sluit Menu