LEERWERKBEDRIJF

BOEL Bazaar draait op en om creatieve geesten met ambitie en een open mind. Die wars zijn van rangen, standen, politieke en religieuze overtuigingen.

Iedereen heeft behoefte aan veiligheid, waardering en financiΓ«le zekerheid. Mede daarom voorziet BOEL Bazaar in werk- en leerplekken voor creatieve mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Onder professionele begeleiding kunnen ze hun talent ontwikkelen en toewerken naar een baan of het zelfstandig ondernemerschap in het ambachtsvak. Of in andere disciplines als retail, horeca, facilitaire dienstverlening, evenementenorganisatie, visual merchandise en interieurbouw. BOEL Bazaar maakt dromen waar.

BOEL Bazaar werkt samen verschillende WMO-instanties, zoals Stichting Extra die voorziet in dagbestedingsactiviteiten voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Makers met een missie

Zoek je zowel atelier- als shopruimte in het centrum van β€˜s-Hertogenbosch? Ook daarin voorzien we bij BOEL Bazaar. Tenminste, als je net als wij niet in hokjes denkt. Onze chefs kennen geen geheimen en bieden de nieuwsgierige bezoeker graag een kijkje in hun open keuken. Daarnaast deel je onze missie om creatieve kansarmen verder te helpen. Door ze een leer- of werkplek aan te bieden en de fijne kneepjes van jouw ambachtsvak te leren. Met als doel ze begeleiden naar een baan of het zelfstandig ondernemerschap.

Ben jij een ‘maker met een missie’ en geΓ―nteresseerd in het huren van atelierruimte bij BOEL Bazaar? Stuur een email naar info@boel.nl en we informeren je graag over de mogelijkheden.

‘Een mooiere wereld creΓ«er je samen’

Sluit Menu