boel bazaar makers met een missie

BOEL Bazaar supports MAKERS on a MISSION

Bij BOEL Bazaar vind je een aantal open ateliers waar je de makers aan het werk kan zien. Ze creëren de mooiste ambachtelijke producten die je ter plekke kunt voelen, ruiken en natuurlijk kopen. In hun ateliers bieden ze leer- en werkplekken aan creatieve mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Met als doel ze te begeleiden naar een baan of het zelfstandig ondernemerschap in het ambachtsvak. ‘Makers met een missie’ dus.

Talentontwikkeling

Veel creatieve mensen met een bijstandsuitkering moeten alle eindjes aan elkaar knopen. Terwijl ze misschien makkelijk van hun talent zouden kunnen leven. Als ze niet belemmerd werden door een veelvoud aan complexe wetten en regels. Denk aan Nieuwe Nederlanders die een succesvol atelier runden in het land dat ze ontvluchtten, maar in Nederland geen voet aan de grond krijgen. BOEL Bazaar stimuleert zelfredzaamheid door talentontwikkeling. En dat doen we in samenwerking met gelijkgestemde partners en ambachtslieden.

Binnenkort stellen de ‘makers met een missie’ zich persoonlijk aan je voor.

Ben jij een maker die samen met ons een mooiere wereld wil creëren? Naast betaalbare atelier- en shopruimte bieden we je een boel andere benefits. Je wordt tenslotte onze huisgenoot. Stuur voor meer informatie een email naar info@boel.nl. We bespreken graag de mogelijkheden en voorwaarden met je.

Let op: het aantal beschikbare atelierruimtes is beperkt!

 

 

Sluit Menu