ATELIERS

Bij BOEL bazaar vind je een aantal open ateliers waar je de makers aan het werk kan zien. Ze maken de mooiste ambachtelijke producten die je ter plekke kunt voelen, ruiken en natuurlijk kopen. Grote kans dat je met een vers gemaakte tas of jas naar huis gaat!

Makers met missie

Onze makers creΓ«ren niet alleen mooie dingen, ze doen ook mooie dingen. In hun ateliers bieden ze namelijk leer- en werkplekken aan creatieve mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Met als doel ze te verder te helpen naar een baan of het zelfstandig ondernemerschap in het ambachtsvak. ‘Makers met een missie’ dus.

Talentontwikkeling

Veel creatieve mensen met een bijstandsuitkering moeten alle eindjes aan elkaar knopen. Terwijl ze misschien makkelijk van hun talent zouden kunnen leven. Denk aan Nieuwe Nederlanders die een succesvol atelier runden in het land dat ze ontvluchtten, maar in ons land geen voet aan de grond krijgen. BOEL bazaar stimuleertΒ  zelfredzaamheid door – in samenwerking met maatschappelijke instanties en onze ‘makers met een missie’ – hun talent verder te ontwikkelen en ze te begeleiden naar een financieel onafhankelijk bestaan.

Ben jij een maker die onze missie deelt? Naast betaalbare atelier- en shopruimte bieden we je een boel andere benefits. Je wordt tenslotte onze huisgenoot. Stuur voor meer informatie een email naar info@boel.nl. We bespreken graag de mogelijkheden en voorwaarden met je.

Let op: het aantal beschikbare atelierruimtes is beperkt!

 

 

Sluit Menu